La teva teleassistència

Som Tunstall Televida, la companyia líder en la prestació de serveis de teleassistència i atenció en la salut de la gent gran a Espanya, des de 1994. Amb el suport de la tecnologia més innovadora, en l’actualitat atenem més de 245.000 persones a tot el territori espanyol.

Formem part del grup Tunstall Healthcare, número u mundial en la prestació de servei, desenvolupament de software i fabricació d’equips de teleassistència, telemonitoratge i sistemes de comunicació integral per a centres sociosanitaris i hospitals, amb més de 3,6 milions d’usuaris en més de 50 països.


Solucions per a tothom…

teleasistencia Teleassistència
telemedicina Telemonitoratge
residencia Residències
Hospitales Hospitals

La nostra gran experiència en la prestació de serveis de teleassistència i el nostre coneixement de les necessitats dels usuaris, que canvien constantment, han afavorit la creació de diferents serveis i prestacions dirigides a la millora de la qualitat de vida i la salut de les persones que atenem.

Proporcionem tecnologia i serveis avançats en l’àmbit sociosanitari, per aconseguir solucions eficients que tinguin un paper fonamental en el benestar de la gent gran i de les persones amb necessitats cròniques.